Nørregade 10B
3300 Frederiksværk
47720455

Klasse-Bio

lørdag 22. august

Inception - 10 year anniversary edition


N

  lørdag 22. august

  2t 28min

  Tilladt over 15 år

  Inception - 10 year anniversary edition

  21:00
  N - Salen
  VÆLG SPILLETIDSPUNKT
  N
  INCEPTION vises i forbindelse med dens 10 års jubilæum og er en oplagt mulighed, for at varme op til Christopher Nolans kommende storfilm TENET, der har verdenspremiere 26. august.

  Før filmen, vises et ALDRIG FØR VIST klip fra TENET på ca 4-5 minutter lige som der vil være et eksklusivt trailershow, samt et interview med instuktør Christopher Nolan.

  Dom Cobb er en dygtig tyv og den absolutte bedste, når det handler om den farlige kunst kaldet udtrækning: Det at stjæle værdifulde hemmeligheder fra den dybeste underbevidsthed under søvnens drømmestadie. Der hvor sindet er mest sårbart.

  Cobbs sjældne evne har gjort ham til en eftertragtet spiller i denne forræderiske nye verden indenfor industrispionage, men det har også gjort ham til en international flygtning og kostet ham alt, han havde kært. Men Cobb får nu et tilbud fra den succesfulde og rige forretningsmand Saito, som giver Cobb en chance for forløsning. Et sidste job, der kan give ham hele hans liv tilbage. Men kun, hvis han kan opnå det umulige – implantation: I stedet for det perfekte kup skal Cobb og hans hold af specialister nu forsøge at opnå det stik modsatte. Deres mål er ikke at stjæle en idé fra offeret, men at implantere en. Hvis det lykkes, vil det være den perfekte forbrydelse.

  Men hverken nøje planlægning eller ekspertise kan forberede teamet på den farefulde fjende, der virker til at kunne forudse hvert et træk, de laver.

  Se eller gense INCEPTION på det store lærred med en særlig videohilsen fra Nolan samt ekslusive klip fra TENET, der ikke har været vist før!
  Biografpremiere: Fredag 13. august
  Instruktion: Christopher Nolan
  Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Ellen Page
  Spilletid: 02:28
  Censur: Tilladt for børn over 15 år

  fredag 28. august

  Tenet


  N

   fredag 28. august

   2t 30min

   Afventer

   Tenet

   19:30
   N - Salen
   VÆLG SPILLETIDSPUNKT
   N
   Christopher Nolans originale actionspækkede science fiction-værk, Tenet, er stadig omgærdet af mystik. Den har John David Washington i hovedrollen.

   Bevæbnet med kun ét eneste ord, Tenet, kæmper han for hele verdens overlevelse. Han rejser gennem en mørk verden fuld af international spionage på en mission, der bevæger sig ud over grænserne for tid, som vi kender det.

   Men det er ikke en tidsrejse. Inversion.
   Biografpremiere: Onsdag 26. august
   Instruktion: Christopher Nolan
   Skuespillere: John David Washington, Robert Pattinson, Michael Caine, Kenneth Branagh, m.fl.
   Spilletid: 02:30
   Censur: Afventer